Волинські податківці консультують бізнес щодо встановлення програмних РРО

18 Січня 2022, 15:00
Консультація щодо астосування РРО 454
Консультація щодо астосування РРО

Перший навчальний тематичний практикум для суб’єктів господарювання, котрі мають намір користуватися програмними РРО, відбувся 17 січня 2022 року в Центрі обслуговування платників Луцької ДПІ.

Представникам бізнесу розповіли про особливості реєстрації ПРРО та роботи з цим програмним забезпеченням. Про це Бізнес.Район повідомили у Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

«Чимало господарюючих суб’єктів потребують допомоги у встановленні пропонованого ДПС України програмного РРО. Тому працівники ГУ ДПС у Волинській області допомагають із реєстрацією необхідних документів та консультують щодо роботи в Електронному кабінеті та програмі «ПРРО- Каса». Підсумок першого практикуму - кілька встановлених ПРРО, які від завтра працюватимуть за прямим призначенням. Очевидно, що програмні РРО – прийнятна альтернатива класичній касовій техніці завдяки більш сучасному і зручному формату роботи. Важливо, що вартість програмного РРО та його обслуговування теж суттєво менші, ніж стаціонарний касовий апарат», - зазначає начальниця Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Наступний практикум-тренінг із застосування ПРРО відбудеться 20 січня з 12-00 до 13-00. Представники бізнесу, котрі бажають взяти участь у навчанні, повинні попередньо записатися за телефоном у м. Луцьку (0332) 777-190.

Варто взяти до уваги, що учасники обов’язкова повинні мати електронні ключі та пристрій, на який встановлюється ПРРО – телефон/планшет з USB- шнуром до нього або ноутбук. Програми встановлюються на ОС Windows та Android.

Місце проведення – м. Луцьк, Київський майдан, 4, приміщення ЦОП Луцької ДПІ.

Нагадаємо, що з 1 січня 2022 року вступили в дію нові вимоги щодо застосування касової техніки усіма господарюючими суб’єктами, крім першої групи спрощеної системи оподаткування.

Читайте також: Чи застосовують бізнес й ФОПи другої – четвертої груп РРО при роздрібній торгівлі на ринках, ярмарках

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024