Очільник «Вараштепловодоканалу» претендує на посаду директора Агенції розвитку громади

20 Січня 2022, 16:35
Юрій Трачук 467
Юрій Трачук

Відбувся другий етап конкурсу – співбесіда з кандидатами – на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради «Агенція розвитку Вараської громади».

Присутні заслухали презентації пропозицій щодо перспективного плану розвитку підприємства, – йдеться на сайті мерії.

За результатами заслуховування 18 січня та співбесіди з кандидатами на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Агенція розвитку Вараської громади", конкурсна комісія прийняла рішення рекомендувати міському голові Олександру Мензулу призначити на посаду директора «Агенція розвитку Вараської громади» Юрія Трачука.

Нагадаємо, що міський голова ухвалює рішення про призначення на посаду директора на підставі пропозиції конкурсної комісії упродовж місяця з дня ухвалення рішення конкурсною комісією.

До слова, нині Юрій Трачук очолює комунальне підприємство «Вараштепловодоканал».

Довідково:

Юрій Трачук - атестований патентний повірений України, економіст, дипломований професіонал із залучення інвестицій, сертифікований тренер організацій, магістр з інтелектуальної власності.

2004-2005 рр. – директор ТОВ «Консалтингова група «ЄВРО-ВОЛИНЬ» (проведення організаційних аудитів, формування команд та атестації персоналу)                    

з 2005 - фізична особа-підприємець (тренінг та управлінсько-кадровий консалтинг)

2007-2014 - індивідуальна діяльність патентного повіреного України  (одне із найбільших патентних бюро на заході України – «Рівнепатент») 

2009-2012 – керівник Рівненського представництва – в.о. директора Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку.

З 2010 - представник програми PUM Netherlands Senior Experts в Україні, Гаага.

З 2016 – представник програми SES (SeniorExpertenServise) в Україні, Бонн.

З 2021 – керівник КП «Вараштепловодоканал»

Cпівавтор Урядової Програми відновлення та розбудови миру на Донбасі (2018), у сфері місцевого економічного розвитку (працював як консультант від програми ООН)

Експерт міжнародних програм DFID, GIZ, OSCE, USAID, Посольства США в Україні (у т.ч., двічі, як керівник проектів). Профіль: інноваційний розвиток/ регіональна технологічна інстраструктура. Був керівником проекту ОБСЄ з розвитку кластеру деревообробки.

Фасилітатор міжпарламентських заходів ВР України та Сейму Латвійської республіки («Децентралізація»); модератор низки міжнародних форумів з цієї тематики.

Тренер-організатор програми MALE Міжнародної фундації виборчих систем. Тренер команд новообраних народних депутатів Програми РАДА USAID («Діяльність народного депутата у ВР», «Регламент ВР України», «Аналіз державної політики») та спецкурси.

Атестований патентний повірений України (з 2010). Спеціалізація: інноваційний розвиток та інстраструктура; інвестиції у інновації.

Реалізував 100+ міжнародних експертних місій та експертиз для бізнесу, НУО та ОТГ, за останні 5 років, - як представник в Україні Програми SES Фонду німецької економіки з міжнародного співробітництва.

Є вихованцем Львівського військового ліцею ім. Героїв Крут (1996 р.в.) (Історичний взвод). Срібний призер чемпіонату ЛВЛ з вільної боротьби. Лауреат ІІ ступені Всеукраїнського конкурсу ВПП «Червона Калина», 1995 р., Київ.

Одружений. Виховує тьох дітей.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024