У Володимирі готуються автоматизувати ще одну котельню

23 Січня 2022, 14:23
У Володимирі готуються автоматизувати ще одну котельню 474
У Володимирі готуються автоматизувати ще одну котельню

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» розпочало підготовку до переведення вже другої котельні підприємства на автоматизований режим роботи. 

Вдало впроваджений досвід із диспетчеризації (автоматизації) котельні на вулиці 20 липня, 21-К дав можливість переводити наступний об’єкт – на вулиці Луцькій, 221-К у Володимирі – на автоматизований режим роботи, інформують на сторінці підприємства у фейсбуці.

Завдяки впровадженню нового проєкту, управління вже двома котельнями підприємства відбуватиметься без працівників підприємства на об’єктах завдяки спеціальному програмному забезпеченню та сучасним засобам зв’язку.

У рамках впровадження проєкту диспетчеризації запланували збільшення кількості автоматизованих функцій котельного обладнання. Планують встановити пальники із сучасною автоматикою для економії газу та частотні перетворювачі для економії енергоносіїв. Управління котельнею також відбуватиметься завдяки спеціальному програмному забезпеченню та сучасним засобам зв’язку.

Котельня на вулиці Луцькій, 221-К забезпечує теплопостачання для абонентів житлових будинків, що розташовані за такими адресами: Луцька, 219; Луцька, 223; Луцька, 225; Луцька, 227; Луцька, 231; гуртожитку на вулиці Луцькій, 253; соціального гуртожитку на Луцькій, 219 та навчального корпусу НУ «Львівська політехніка» на Луцькій, 233.

Робота котельні без безпосереднього перебування працівників на об’єкті дасть можливість знижувати тариф для споживачів.

Читайте також:  У Володимирі збудують каналізацію у районі вулиці Академіка Глушкова

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024