Підприємців запрошують на тренінги щодо застосування програмного РРО

22 Січня 2022, 17:16
Навчання 774
Навчання

У Центрі обслуговування платників Луцької державної податкової інспекції представникам бізнесу фахівці ГУ ДПС у Волинській області розповіли про особливості реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій та роботи з цим програмним забезпеченням.

Про це Бізнес.Район повідомили в пресслужбі волинських фіскалів.

Учасниками другого навчального тематичного практикуму для суб’єктів господарювання, котрі мають намір користуватися програмними РРО, стали 20 волинських підприємців.

«Ми започаткували низку практичних навчань для підприємців з тим, щоб допомогти налаштувати  пропонований ДПС України програмний РРО. Це безкоштовне програмне рішення повинно стати помічником кожному підприємцю у проведенні готівкових розрахунків та веденні обліку. Під час практикумів наші спеціалісти консультують щодо роботи в Електронному кабінеті та програмі «ПРРО-Каса». Запрошуємо підприємців до цих практичних навчань», - розповіла начальницяГоловного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.   

Наступні практикуми-тренінги із застосування ПРРО відбудуться 24 та 27 січня з 12:00 до 13:00. Представники бізнесу, котрі бажають взяти участь у навчанні, повинні попередньо записатися за телефоном у Луцьку (0332) 777-118.                       

Варто взяти до уваги, що учасники обов’язково повинні мати електронні ключі та пристрій, на який встановлюється ПРРО – телефон/планшет з USB-шнуром до нього або ноутбук.  Програми встановлюються на ОС Windows та Android.

Місце проведення – Луцьк, Київський майдан, 4, приміщення ЦОП Луцької ДПІ.

Нагадаємо, що з 1 січня 2022 року вступили в дію нові вимоги щодо застосування касової техніки усіма господарюючими суб’єктами, крім першої групи спрощеної системи оподаткування. 

Читайте також: Волинські підприємці активно реєструють термінали для оплати

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024