У Володимирі на будівництво тротуарів хочуть залучили кошти держбюджету

22 Січня 2022, 14:51
У Володимирі на будівництво тротуарів хочуть залучили кошти держбюджету 519
У Володимирі на будівництво тротуарів хочуть залучили кошти держбюджету

У Володимирі обговорили план  робіт на 2022 рік щодо ремонтів доріг державного значення в окрузі

Про це йшлося на зустрічі першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука із керівником Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолієм Посполітаком.

Першочергово обговорили питання завершення робіт по вулиці Зимнівській у Володимирі. Наразі встановлене вуличне освітлення і проводяться переговори щодо його підключення. Обговорили на зустрічі також питання будівництва тротуарів та завершення вкладання фінішного шару асфальту. При сприятливих погодних умовах роботи тут мають бути відновлені.

«Окремо присвятили увагу питанням, що стосуються зміни організації дорожнього руху у Володимирі. Як усім відомо, минулого року була розроблена схема організації дорожнього руху, яка включає нові світлофорні об’єкти, облаштування кільцевого руху ряд відповідних змін проходять через дороги державного значення, тому ці питання теж обговорили з керівництвом облавтодору. 

Також обговорили питання залучення державних коштів на будівництво тротуарів вздовж дороги державного значення у межах села Заріччя та будівництво тротуарів за переїздом по вулиці Луцькій. З цього питання був ряд звернень (на правій стороні дороги проклали тротуар минулого року за кошти міського бюджету), а на ліву сторону тротуару будемо намагатися залучити державні кошти. 

Проєктна група Служби автомобільних доріг уже розпочала роботу в нашій громаді.

Для залучення відповідних інвестицій потрібно втручання керівництва Укравтодору і Міністерства інфраструктури, тому відповідні матеріали передав народному депутату Ігорю Гузю. Надіємося, що найближчим часом нардеп допоможе залучити додаткові інвестиції у напрям будівництва доріг державного значення в межах нашого міста», – йдеться у дописі.

Читайте також:  У Володимирі збудують каналізацію у районі вулиці Академіка Глушкова

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024