На Рівненщині говорили про перспективи відновлення роботи вузькоколійки «Антонівка – Зарічне»

22 Січня 2022, 14:17
Кукушка 530
Кукушка

Регіональний офіс програми «U-LEAD з Європою» у Рівненській області організував онлайн-зустріч на тему «Координація зусиль ОМС із органами державної влади та Укрзалізницею для відновлення роботи вузькоколійної залізниці «Антонівка – Зарічне».

Участь у цій зустрічі взяли голова Вараської РДА Людмила Мариніна, голови та представники Антонівської, Володимирецької, Зарічненської та Каноницької територіальних громад, голова райради Ярослав Березюк та представник «Укрзалізниці» Ярослав Козак, – інформують у Вараській РДА.

Учасники зустрічі обговорили перспективи відновлення роботи вузькоколійки «Антонівка-Зарічне» та дії у цьому напрямку, адже функціонування вузькоколійного потяга важливе для жителів Вараського району як у туристичній, так і соціально-економічній сфері.

Нагадаємо, не курсує потяг з березня 2020 року. Аби відновити його роботу на офіційному сайті представництві Президента небайдужі свого часу навіть створили петицію, щоправда, вона набрала лише 1 390 підписів із необхідних 25 тисяч.

Читайте також: Ку-ку: Коли культура шкутильгає

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024