У Моршині шукають зловмисників, які намагалися зламати банкомат

24 Січня 2022, 13:35
Фото ілюстративне 527
Фото ілюстративне

У Моршині досі не можуть знайти зловмисників, які намагались вкрасти гроші з банкомату, що належить АБ УКРГАЗБАНК і розташований в приміщенні їдальні санаторію «Дністер». Як стало відомо з матеріалів Єдиного реєстру досудових розслідувань, заяву про злочин повідомив начальник відділення банку, який звернувся із заявою про те, що ще 6 грудня 2029 року невідомі особи мали намір заволодіти грошовими коштами з банкомату в приміщенні їдальні на вулиці І. Франка, 31, внаслідок чого банку було завдано майнової шкоди (мало місце пошкодження банкомату).

Записи з камер спостереження не збереглися, а опитані охоронець санаторію «Лаванда-Дністер», завідуючий виробництва столової санаторію «Дністер», та начальник відділення №296/13 АБ УКРГАЗБАНК не змогли надати позитивної інформації, яка б допомогла у пошуку зловмисників. За результатами проведення оперативно-розшукових заходів встановити особу злочинця, свідків, камер відео нагляду на яких зафіксовано особу злочинця не видалось можливим.

На даний час у кримінальному провадженні жодній особі не повідомлено про підозру. Строк досудового розслідування у даному кримінальному провадженні закінчився 21 грудня 2021 року.  Проте суд ухвалив продовжити строки досудового розслідування кримінального провадження до 21 червня 2022 року.

Зловмисників продовжують шукати.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024