У Ківерцях почали робити крем-мед

27 Січня 2022, 18:00
У ківерцівському консервному цеху встановили нову лінію і виготовляють крем-мед 607
У ківерцівському консервному цеху встановили нову лінію і виготовляють крем-мед

Ліс – не лише деревина, це багато років переконливо доводять лісівники Волині, не лише зберігши, а й модернізувавши та розвинувши виробництво екологічної харчової продукції.

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нещодавно на консервному цеху ДП «Ківерцівське ЛГ» встановили нову лінію для виготовлення вишуканого десерту – крем-меду.

Різниця між крем-медом та медом-суфле лише у назві. Насправді – це один і той самий продукт – збитий мед.

За технологією, рідкий мед довгий час активно перемішується при досить невисокому температурному режимі. Як результат – продукт насичується киснем, збільшується в об’ємі, отримує легку та однорідну текстуру. Звідси й походить назва делікатесу.

Збивання меду здається простим процесом лише на перший погляд. На виробництві важливо зберігати правильну температуру, не допустити надлишкової кристалізації меду чи перегрівання – щоб крем-мед не втратив корисних властивостей.

Як добропорядний та відповідальний виробник, ДП «Ківерцівське ЛГ» не перегріває мед та не використовує сумнівні домішки. Будьте певні – продукт містить усі мікроелементи та зберігає цілющі властивості.

Коментар
17/05/2022 Вівторок
17.05.2022