Петра Пилипюка обрали головою Громадської ради при податковій Волині

04 Лютого 2022, 13:16
Петро Пилипюк 884
Петро Пилипюк

З ініціативи громадськості Волині вдруге очільником Громадської ради при ГУ ДПС в області обрали Голову правління Благодійного фонду «Волинь-2014» Петра Пилипюка.

Про це Бізнес.Район дізнався у пресслужбі волинських фіскалів.

Заступником керівника цього консультаційно-дорадчого органу вчергове став голова ради ТВ  АППУ у Волинській області Василь Дутко.

«Громадська рада при податковій службі області у минулі роки, попри період карантинних обмежень, долучалася до відвертого обговорення та внесення пропозицій з найбільш актуальних питань податкової сфери та проблем малого бізнесу. Цей досвід дає підстави очікувати на не менш конструктивну і результативну роботу громадської ради у новому складі», – звернувся до учасників засідання Петро Пилипюк.

Новообраний голова Громадської ради при ГУ ДПС у Волинській області подякував за довіру та запропонував представникам громадськості надавати пропозиції до плану роботи громадської ради з питань, що найбільше турбують платників податків і потребують спільного реагування громадськості та органів ДПС.

Потому громадські лідери Волині схвалили Положення про Громадську раду при ГУ ДПС у Волинській області та визначили, що на наступне засідання зберуться у березні 2022 року.

Читайте також: 

Довідково: 

Пилипюк Петро Павлович – український підприємець, співвласник та генеральний директор міжнародної компанії Modern-Expo Group, глобального виробника торгового обладнання та постачальника комплексних рішень для ритейлу.

У 2013 році увійшов до «ТОП-100 найвпливовіших волинян» на 20 місці. Голова Правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців та голову Правління Благодійного фонду «Волинь-2014».

З 1997-го – співвласник та генеральний директор міжнародного холдингу Modern-Expo Group.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024