У Бізнес-академії практичного менеджменту стартувало навчання про ефективне управління своєю справою. ФОТОРЕПОРТАЖ

04 Лютого 2022, 16:30
У Бізнес-академії практичного менеджменту стартувало навчання про ефективне управління своєю справою РЕКЛАМА 662
У Бізнес-академії практичного менеджменту стартувало навчання про ефективне управління своєю справою

У луцькій Бізнес-академії практичного менеджменту розпочали навчання за програмою General МВА – кваліфікаційного ступеня, спрямованого на здобуття спеціальних знань і навичок в сфері професійного управління та отримання цілісного розуміння бізнесу. Управлінська освіта є гарантом особистої конкурентоспроможності менеджера та його компанії.  

Навчання стартувало у п’ятницю, 28 січня. Відкрив його тренінг бізнес-тренерки Наталії Дорошенко про емоційний інтелект у бізнесі. На ньому побувала і журналістка Район.Луцьк.

Перед початком заняття вітальне слово взяли лідери інвестиційної компанії VolWest: директорка PMBA Тетяна Репницька, директорка волинської академії «ШАГ» Інна Кондратюк, члени ради директорів Дмитро Гаврилов та Олег Рабочаускас, виконавчий директор Петро Кульпач.

Вони привітали учасників з початком нового важливого етапу у їхньому житті та побажали сил і натхнення, аби здобувати знання якісно і ретельно.

Під час тренінгу «студенти» вчилися розуміти емоції – як свої, так і оточуючих, – а також володіти ними з користю не тільки для власного здоров’я, а й для бізнесу.

На учасників чекали цікаві інтерактиви та навіть інтелектуальні руханки.

«Дуже цікаво було дізнатися про себе щось нове і поглянути збоку. Сподобались тести із визначення рівня емоційного інтелекту. Тепер я знаю, у якому напрямку маю працювати щодо емоцій», – ділиться враженнями одна з учасниць Ірина.

Навчання триватиме 17 місяців: 240 годин – очно, решта – дистанційно. На студентів чекає вісім модулів, різних по об’єму та наповненню, з різною кількістю тренінгів.

У результаті кожен з учасників навчиться формувати та розвивати власний бренд, оцінювати ризики, управляти командою, отримає сучасні інструменти маркетингу та брендингу, впененість і новий погляд на бізнес.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024