«В Україну їде менше продукції», – волинський перевізник

22 Лютого 2022, 16:53
Міжнародна транспортна компанія «LEONTEV» 1129
Міжнародна транспортна компанія «LEONTEV»

Ситуація з російською агресією безумовно негативно впливає на весь бізнес України, в тому числі і на транспортні перевезення. Передусім, це зумовлено зниженням інвестиційної привабливості нашої країни і, як наслідок, зменшенням об'ємів поставок продукції в Україну.

Про це в коментарі для Бізнес.Район розповідає директор міжнародної транспортної компанії «LEONTEV» Андрій Леонтьєв.

«На минулому тижні, наприклад, скасували замовлення з Нідерландів. Ми мали привезти  комплектуючі до сонячної електростанції, яка будується в Миколаївській області. Інвестори прийняли рішення заморозити об'єкт. До цього можна додати стрімке зростання дизпалива вже більше місяця поспіль, що негативно впливає на вартість перевезень», – каже директор.

І додає, якщо ще сюди додати збільшення захворюваності водіїв-міжнародників на Сovid-19 і величезні черги на кордоні, то ситуація виглядає взагалі невтішно.

«На шляху нашої країни вже 30 років було багато випробувань і я переконаний, що ми справимося з усіма негараздами й вийдемо переможцями з будь-якої ситуації», – ділиться оптимізмом Андрій Леонтьєв. 

Довідка:

Міжнародна транспортна компанія «LEONTEV» працює на  ринку перевезень упродовж 25 років. Головний офіс знаходиться у місті Луцьку. Автопарк налічує більш ніж 50 автомобілів.  Підприємство є найбільшим в Україні продавцем автомобільної техніки. Працює з такими відомими торговими марками як «Молокія», «Nestlé»,  «SKF», «Modern Expo»,  «MAN», «Пластхім Україна».

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024