Cпростили порядок пропуску гуманітарної допомоги через кордон

03 Березня 2022, 08:55
Cпростили порядок пропуску гуманітарної допомоги через кордон 2322
Cпростили порядок пропуску гуманітарної допомоги через кордон

Нині через пункти пропуску на західному кордоні з усіх куточків Європи громадські організації та волонтерські центри доставляють до України гуманітарну допомогу.

Аби вантаж якомога швидше потрапив до місць призначення, Урядом було прийнято рішення про максимальне спрощення порядку пропуску гуманітарної допомоги через кордон в умовах воєнного стану, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонники та митники усіляко сприятимуть якнайшвидшому одержанню державою такої допомоги та забезпечуватимуть невідкладний її пропуск через державний кордон. У кожному пункті пропуску визначено відповідальних посадових осіб, які будуть здійснювати організацію пропуску через державний кордон вантажів саме гуманітарного характеру.

Набувач такої допомоги обов’язково повинен направити на електронну адресу відповідного прикордонного загону або Західного регіонального управління листа із зазначенням контактних даних, інформації про транспортний засіб, який буде перевозити вантаж та пункту перетину кордону. 

Адреси наступні:

Волинський прикордонний загін – [email protected]

Львівський прикордонний загін – [email protected]

Чопський прикордонний загін – [email protected]

Мукачівський прикордонний загін – [email protected]

Чернівецький прикордонний загін – [email protected]

Західне регіональне управління – [email protected]

У випадку необхідності уточнення окремих питань звертайтеся за номерами телефонів: (032) 239 00 62; (032) 275-62-90 або іншими контактами зазначеними у розділі за посиланням https://dpsu.gov.ua/.../zahidne-regionalne-upravlinnya/

Дякуємо усім європейцям та людям усього світу за допомогу!

Читайте також:  Україну за шість днів залишили понад 835 тисяч людей – ООН

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024