На Волині з початку березня спрямували до бюджетів 454 мільйони гривень податкових платежів

18 Березня 2022, 10:52
Податки 413
Податки

За оперативними даними за перші 15 днів березня 2022 року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплатили 454 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Про це Бізнес.Район інформує пресслужба волинських податківців.

За цей час до держбюджету сплатили 234 мільйони гривень, а до бюджетів громад – 220 мільйонів гривень податків. 

Сума перерахованих податків – у межах очікуваних показників. Цей момент вказує на відповідальну позицію волинського бізнесу, який в умовах воєнного стану зберігає робочі місця та продовжує здійснювати господарську діяльність.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують усім господарюючим суб’єктам, які мають можливість працювати, виконувати свої податкові зобов’язання своєчасно.

Захист  суверенітету і незалежності держави вимагає належного фінансового забезпечення, – наголошують у податковій службі.

Сьогодні долучитися до фінансування заходів оборонного характеру повинні громадяни, котрі торік отримали доходи, але не сплатили з них податки.

Річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2021 рік можна подати впродовж трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану.

Разом з тим, у податковій службі рекомендують волинянам, котрі мають таку можливість, відзвітуватися про отримані торік доходи через Електронний кабінет вже зараз. Задекларувавши доходи і сплативши ПДФО та військовий збір, громадяни підтримають обороноздатність країни у надскладний час війни з рф.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024