Де на Волині можна отримати реєстраційний номер облікової картки платника податків

18 Березня 2022, 13:50
ЦОП 415
ЦОП

З питань присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків можна звертатися до чотирьох Центрів обслуговування платників Волині.

Про це Бізнес.Район інформує пресслужба волинських податківців.

Зокрема, заяву 1-ДР для присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків можна заповнити і подати у  Центрах обслуговування платників  Володимир-Волинської ДПІ, Камінь-Каширської ДПІ, Ковельської ДПІ та Луцької ДПІ.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області звертають увагу, що громадяни, котрі мають намір отримати таку послугу, обов’язкова повинні пред’явити оригінал документу, що посвідчує особу (паспорт чи ІD-картку) та свідоцтво про народження дітей (у разі оформлення РНОКПП для дітей).

Нагадаємо, що з 18 березня 2022 року всі Центри обслуговування платників при державних податкових інспекціях Волинської області відновили роботу.

Тобто, волинські платники податків можуть звертатися за місцем своє податкової адреси до ЦОП при ДПІ області за отриманням адміністративних послуг  і консультаційної допомоги.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024