Річну податкову декларацію можна подати впродовж трьох місяців після воєнного стану

23 Березня 2022, 17:26
Подати декларацію 838
Подати декларацію

Річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2021 рік можна подати впродовж трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану.

Про це Бізнес.Район інформує пресслужба волинських податківців.

У податковій службі рекомендують волинянам, котрі мають таку можливість, відзвітуватися про отримані торік доходи через Електронний кабінет.

Оскільки чимало громадян нині здають на оплатній основі в оренду житлові та інші приміщення переселенцям з різних куточків країни, у податковій службі звертають увагу на обов’язок задекларувати отримані цьогоріч доходи у наступному році.

Податківці наголошують: декларуванню підлягає повна сума, отримана від здачі в оренду житлових чи інших приміщень для проживання тимчасово переміщених з інших регіонів осіб.

Усім, хто раніше отримував доходи  без сплати податків, радять скористатися правом на одноразове добровільне декларування.

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно, – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024