У Володимирі комунальники активно взялися за благоустрій у місті

25 Березня 2022, 14:39
Грейдерування вулиць Володимира 701
Грейдерування вулиць Володимира

Навіть у воєнний час комунальники Володимира продовжують виконувати свою щоденну роботу: вивозити сміття, лагодити мережі, прибирати вулиці. А ще й дбати про розсаду у теплицях і початок робіт з озеленення міста.

24 березня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук проінспектував ряд робіт, які зараз виконують працівники комунальних підприємств, інформують на сайті міста.

Нині у по всій громаді комунальники ліквідовують стихійні сміттєзвалища, забезпечують жителів водо- та теплопостачанням. Працівники КП «Троянда» розпочинають висадку дерев та квітів. Планово та на звернення громадян проводиться кронування дерев та їх подрібнення, плануються роботи з прибирання кладовищ. 

 Кронування дерев уже було здійснене цими днями працівниками управляючої житлової компанії на вулицях Привокзальній та Ковельській. Найближчим часом ці роботи буде продовжено у місцях, на які вказують місцеві жителі.

Зважаючи на сприятливі погодні умови, працівники КП «Полігон» розпочали грейдерувати бічні вулиці, зокрема вулиці – Ільїна, Лишеня, Георгія Проскури та прилеглі до них. 

У ніч з 24 на 25 березня в місті працювала спецтехніка для очистки дорожнього покриття. 

 Читайте також: Гості з Німеччини привезли допомогу у Володимир

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024