У Володимирі з резервного фонду виділили кошти на паливо для комунальних підприємств

07 Квітня 2022, 14:50
У Володимирі з резервного фонду виділили кошти на паливо для комунальних підприємств 565
У Володимирі з резервного фонду виділили кошти на паливо для комунальних підприємств

З резервного фонду місцевого бюджету Володимира виділили кошти для забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств громади в умовах воєнного стану.

Відбулося це 6 квітня під час позачергового засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, інформують на офіційному сайті громади.

Таким чином управління інфраструктури отримає додатково 308 647 гривень на паливно-мастильні матеріали для КП «Полігон», КП «Управляюча житлова компанія», УВКГ та КП «Заріччя». Кошти у сумі 68660 гривень також буде виділено відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення   виконавчого комітету міської ради для забезпечення потреб у паливі ТМО та ЦПМД.

Члени виконкому також внесли зміни у рішення виконавчого комітету міської ради «Про переведення ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту міста Володимира у режим надзвичайної ситуації» та «Про затвердження Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і її посадового складу». 

Ці зміни викликані тим, що режим надзвичайної ситуації на державному рівні продовжено до 31 травня, а також у зв’язку зі змінами у законодавстві щодо регіональних комісій ТЕБ та НС. 

На засіданні виконкому також розглянули проєкти рішень щодо припинення опіки над малолітніми дітьми та влаштування їх на виховання і спільне проживання у дитячий будинок сімейного типу, а також щодо надання матеріальних допомог сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, ООС на сході Україні та відбитті військової агресії російської федерації на території України.

Читайте також: У Володимирі комунальники впорядковують Федорівське кладовище

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024