Волинян запрошують на безкоштовне навчання з ІТ із подальшою допомогою у працевлаштуванні

08 Квітня 2022, 16:39
Навчання з ІТ 827
Навчання з ІТ

Для жителів Луцька та області анонсували старт безплатних профорієнтацій в ІТ із подальшою допомогою у працевлаштуванні.

Про це інформують організатори.

Жителів Волині запрошують подавати заявки на безкоштовне навчання основам IT. Волонтери громадської організації навчать створювати сайти, чат-боти та програми для IOS/Android

Про старт програми для професійного розвитку – як молодих спеціалістів віком від 18 років, так і тих, хто має величезний досвід поза сферою IT, повідомила пресслужба благодійного фонду. Перші 500 учнів уже приєдналися.

Записатися на курси можна заздалегідь заповнивши заявку на сайті.

Заснував освітній проєкт фахівець із кіберзахисту – Андрій Роговський. Програма готує учасників до віддаленої роботи та допомагає з процесом успішного проходження інтерв'ю в Україні та розуміння психології продуктової розробки.

«IT-Паросток» – лідер руху продуктово-креативних завдань у дуальній освіті. Є лінійка проєктів у цьому напрямку: від олімпіад для початківців та хакатонів для майбутніх кіберміортворців. Понад сотня університетів є освітніми партнерами», – сказано на сайті програми.

Після реєстрації охочим пропонують самостійно обрати та вирішити практичне групове індивідуальне завдання по Україні (реальний кейс), потім допомагають з працевлаштуванням в ІТ-сферу.

«Програма може стати сполучною ланкою між поколіннями, забезпечуючи наступність: більшість учасників – ті, хто втратив роботу, фахівці з досвідом з інших сфер. Колишні інженери Боїнг, топ-менеджмент автомобільних компаній, всі вони навчаються цифрової трансформації у IT-фахівців-початківців, а самі своєю чергою навчають їх продуктивному мисленню», – говорить Андрій.

Організатори пояснюють, що за останній місяць додалося багато завдань для цілей ТРО та ЗСУ.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024