Горохівські волонтери завершили чергову поїздку до захисників

02 Травня 2022, 13:00
Горохівські волонтери завершили чергову поїздку до захисників 678
Горохівські волонтери завершили чергову поїздку до захисників

Горохівчани відвідали наших захисників і проїхали 2700 кілометрів: Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг.

Про це повідомляє Віталій Гладун на сторінці Горохівської районної спілки учасників АТО «Щит».

«Вантажили один автомобіль, вирушили двома, а доїхали вже на трьох. Завезли адресні передачі, тепловізор, компресор, зварювальний апарат, рації, купу ключів для ремонту техніки і домкрати (Володимир Кондратюк, Олександр Парій, добрі люди з села Мирків) та два автомобілі (то адресні передачі також), медикаменти для військового госпіталю та індивідуальні аптечки для бійців, турнікети», – написав волонтер.

Учасники поїздки зустрілися з горохівчанами та волинянами, передали паски, тушкованки, різні смаколики, енергетичні напої, «Волинські сухпайки», борщові набори, знезаражувачі води.

«Також подяка за велику кількість медицини від Іспанської організації Asociación Farmacéuticos Solidarios та постійним благодійникам Robert Dahl та Andrii Klenk. За 8 років вперше зустрівся зі своїм братом на війні. Дякую всім, хто долучився, не змучився та допомагає як матеріально, так і фінансово. Велика подяка водіям-волонтерам Олег Ковальчук та Миколі Шулячинському. Працюємо далі, підсилюємо українське військо, допомагаємо нищити орків», – йдеться у дописі Віталія Гладуна.

Подальша інформація про поїздки та потреби волонтерів – на сторінці Горохівська районна спілка учасників АТО «Щит» та сторінці Горохівської міськради.

Допомогу та передачі можна приносити на волонтерський центр по вулиці Возз'єднання, 8.

Картка для фінансової допомоги Монобанк 4441114455367233 Гладун Віталій. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024