У Мельниках Шацької громади створять сільський комітет

17 Травня 2022, 17:40
У Мельниках Шацької громади створять сільський комітет 669
У Мельниках Шацької громади створять сільський комітет

Днями у селі Мельники відбулися сільські збори, головною темою обговорення стало створення сільського комітету.

Про це інформують у Шацькій селищній раді.

15 травня Сергій Карпук, Шацький селищний голова, спільно з фахівцями селищної ради та представниками громадської організації «Волинський інститут права» поспілкувалися з мешканцями села Мельники з питання необхідності створення в населеному пункті сільського комітету, члени якого могли б представляти їхні інтереси у Шацькій селищній раді.

Під час зустрічі говорили про завдання сільського комітету, його повноваження, процедуру створення та обрання голови та членів.  

Читайте також: У Шацькій селищній раді впровадять пілотний проєкт цифрової трансформації

Сергій Карпук поінформував мешканців села про можливість підтримки молоді в питанні соціального підприємництва, спільно поспілкувалися на теми утримання доріг, укладання договорів із комунальним підприємством про вивіз сміття, підготовки до можливого літнього сезону, ліквідації стихійних сміттєзвалищ тощо.

Як результат, мешканці села Мельники одностайно вирішили створити сільський комітет. Першим кроком стане підготовка проєкту рішення на сесію Шацької селищної ради для отримання дозволу на створення органу самоорганізації населення.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024