На Любомльщині «латають» дорогу до Ягодина

21 Травня 2022, 14:28
Ремонтні роботи 514
Ремонтні роботи

На автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на Люблін) працює дорожня техніка – ліквідовують вибоїни пневмоструменевим методом на відрізку Машів – КПП «Ягодин».

Це ділянка дороги І категорії, тобто має два проїзди з двома смугами руху в одному напрямку. Про це інформують у Службі автомобільних доріг у фейсбуці.

Роботи виконує підрядне підприємство ТОВ «ЕКСПОДОР».

Вчасна ліквідація аварійної ямковості дозволяє запобігати подальшому руйнуванню дорожнього покриття. А основне – забезпечити безпечний рух транспорту та зменшити аварійність на автошляхах.

Міжнародна автодорога М-07, відома серед водіїв як «варшавка», об’єднує п’ять областей країни і саме через Волинь веде до українсько-польського пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ».

Забезпечення безпечного і безперервного проїзду цим автошляхом є одним із пріоритетних завдань, що нині стоїть перед Службою автомобільних доріг у Волинській області.

Мали досить амбітні плани щодо відновлення в 2022 році цієї транспортної артерії, важливої не лише для області, а й для всієї країни, на ділянці від Ковеля до КПП «Ягодин». За кілька днів до початку повномасштабної війни на одному з цьогорічних об’єктів стартували ремонтні роботи. Та поки все довелось поставити на паузу.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватись Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024