«Приват24 для бізнесу» визнали найкращим українським інтернет-банком для бізнес-клієнтів

24 Травня 2022, 14:00
Бізнес 2869
Бізнес

Business Online Banking 2022, який публікує SME Banking Agency, визнав «Приват24 для бізнесу» найкращим інтернет-банком для бізнес-клієнтів в Україні в рейтингу кращих інтернет-банків регіону.

Про це інформує пресслужба банку.

«Ми вдячні нашим клієнтам, адже наша команда працює 24/7 аби відповідати такій високій довірі та гарантувати високу якість наших послуг. Наразі ПриватБанку обслуговує 1 мільйон 258 тисяч корпоративних клієнтів та підприємців, що активно використовують дистанційні канали обслуговування, зазначив керівник дирекції обслуговування бізнес-клієнтів ПриватБанку Євген Заіграєв.

За його словами, «Приват24 для бізнесу» є необхідним та найбільш безпечним каналом обслуговування під час війни.

«Зокрема ми перенесли всі системи до хмарних сховищ, щоб убезпечити обслуговування клієнтів за умов активних бойових дій. Ми відчуваємо відповідальність, адже є своєрідними фінансовими силами в цей складний час», – наголосив Євген Заіграєв.

Рейтинг включає всі банки України, країн регіону та Кавказу, що працюють з малим і середнім бізнесом. Банки були номіновані й оцінені експертами агенції на підставі аналізу функціоналу інтернет-банків для бізнесу з фокусом на потреби МСБ.

За даними аналітиків SME Banking Agency, в цьому році в ході дослідження провели детальний аналіз функціоналу понад 70 банків з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, Узбекистану та України.

За результатами дослідження банківського ринку компанії CBR ПриватБанк вважають основним банком 70% підприємців та 45% юридичних осіб.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024