В артхостелі «Адреналін» діти патріотично розмальовували екоторби від «Дмитрук»

25 Травня 2022, 12:22
Майстер-клас з розпису екоторб 956
Майстер-клас з розпису екоторб

В артхостел «Адреналін» до дітей-переселенців завітали з майстеркою з компанії «Дмитрук» і Волинської обласної бібліотеки для юнацтва: діти розмальовували екоторбини через трафарети.

Про це написала волонтерка Анна Єкименко-Поліщук.

Анна зазначила, що захід потішив дітлахів і дав їм можливість трохи потворити.

«Війна точно нас згуртовує та зводить з людьми, яких ми давно не бачили

Майже від самого початку війни команда «Дмитрук» почала активно допомагати й невпинно волонтерити у різних напрямках. В тому числі й надають смачні сосиски (перевіряла на собі) для людей, які тимчасово мешкають в артхостелі «Адреналін».

У «Дмитрук» дуже багато класних ініціатив, а одна з них – «Кульок, тобі торба». Як ви зрозуміли, вона має екологічне спрямування. Сьогодні з майстеркою до дітей завітала Катерина Пекна та Оксана Коба.

Захід потішив дітлахів і дав їм можливість трохи потворити. А от після нього, малеча активно почала носити ті торби по хостелу, з іграшками. Тому, як побачите у місті яскраві жовті торбинки, знайте, то дітки, які зараз мешкають у Луцьку, бо в їх регіоні – активні бойові дії, або росіяни.

Та після кожної такої «маленької» зустрічі все більше вкорінюється розуміння, що зараз ми сильні, бо усі разом. І кожен потрошки, як і чим вміє, воює на своєму фронті.

Після перемоги точно треба буде зробити якийсь велетенський мистецький проєкт. Так, аби гучно і красиво відсвяткувати цю перемогу!» – написала Анна Єкименко-Поліщук.

ФОТО Анни ЄКИМЕНКО-ПОЛІЩУК

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024