В Україні створять єдину базу вакансій, яку оновлюватимуть в режимі реального часу

27 Травня 2022, 14:29
Вакансії 2766
Вакансії

Державна служба зайнятості за участі Міністерства економіки України підписала  договір про співпрацю та інформаційну взаємодію з п’ятьма найбільшими сайтами з працевлаштування: robota.ua, work.ua, novarobota.ua, pidbir.com, grc.ua.

Результатом співробітництва стане створення єдиної бази з вакансіями. Про це інформує Міністерство економіки України.

Наповнення бази здійснюватимуть силами Державної служби зайнятості та агенцій з пошуку роботи. Оновлення ресурсу – у режимі реального часу.

«Зараз особливо важливо забезпечити максимальне працевлаштування українців. Саме тому ми створюємо платформу, яка консолідує інформацію про роботодавців та шукачів роботи. Ми локалізуємо максимум пропозицій на ринку праці та дані про кадровий потенціал на одному майданчику, що дозволить підприємцям швидко знайти працівників, а людям – роботу.

Швидке працевлаштування українців відіграє провідну роль у відновленні економічної активності», – зазначив заступник міністра економіки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігор Дядюра.

Сайти з пошуку роботи також отримають доступ до даних Державної служби зайнятості та зможуть розміщувати інформацію про вакансії на своїх сайтах. Це дозволить додатково інформувати українців про всі варіанти працевлаштування.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024