У Володимирі на потреби військових виділили майже три мільйони гривень

16 Червня 2022, 12:17
У Володимирі на потреби військових виділили майже три мільйони гривень 507
У Володимирі на потреби військових виділили майже три мільйони гривень

У Володимирі з міського бюджету виділили 2 мільйони 979 гривень додаткового фінансування для військових формувань.

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні виконавчого комітету Володимирської міської ради, повідомляє кореспондентка Район.Володимир.

Начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи Володимир Атаманчук повідомив, що до виконавчого комітету звернулись керівники військових частин щодо виділення у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету коштів на забезпечення ряду потреб, а саме: щодо зміни цільового призначення раніше виділеного з місцевого бюджету мільйона гривень на проведення реконструкції сховищ для техніки, а також щодо капітального ремонту лазні, на що потрібно близько 900 тисяч гривень.

Ще одне звернення стосується виділення коштів на капітальний ремонт даху будівлі військової частини у сумі 1,8 мільйона гривень. Командир батальйону тероборони звернувся щодо коштів на придбання оргтехніки, засобів зв’язку та запасних частин для транспортних засобів у сумі 200 тисяч гривень. Звернулось до виконкому і керівництво місцевого прикордонного загону з приводу інженерного облаштування державного кордону.

Рішення члени виконавчого комітету підтримали одноголосно.

Відтак, загальна сума додаткового фінансування військових формувань з місцевого бюджету у вигляді субвенції державному – 2 мільйони 979 гривень. 

Читайте також: У Володимирській громаді збільшили вартість проїзду у маршрутках

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024