У Центральному парку Луцька встановлять нові атракціони

17 Червня 2022, 13:10
Центральний парк 718
Центральний парк

У Луцьку в Центральному парку культури та відпочинку встановлять нові атракціони.

Про це пише Суспільне.

До такого рішення дійшли Луцька міська рада і столичний підприємець Сергій Компанієць. Про це розповіла  заступниця директора департаменту економічної політики Юлія Дацюк.

Підприємець транспортував нові атракціони із Києва до Луцька після повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

«Також з ним є домовленість, що ті атракціони, які у комунальні власності Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, які у неналежному стані – він їх демонтує та приведе до належного вигляду», — говорить Юлія Дацюк.

З її слів, нові атракціони, які вже встановлені у парку та працюють, приносять податки у місто і забезпечують робочими місцями людей, які мешкають у Луцькій тергромаді.

Нині до Луцька перевезли 13 атракціонів. «Їх встановлюватимуть, робитимуть ілюмінацію. Процес клопіткий, бо устаткування важке», — каже підприємець Сергій Компанієць.

За словами Юлії Дацюк, договір про оренду атракціонів у парку із попереднім підприємцем закінчився наприкінці лютого цього року. Зі слів Павла Цапюка, попереднього орендаря, а тиждень-два усі старі атракціони з Центрального парку він планує вивезти, наразі їх демонтовують.

Підприємець Сергій Компанієць каже, що до кінця року планують реставрувати увесь парк, окрім «Колеса огляду».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024