Волинські власники нерухомості сплатили до бюджетів громад понад 46 мільйонів гривень податку

23 Червня 2022, 12:16
Податок на нерухоме майно 304
Податок на нерухоме майно

Громади Волині впродовж січня-травня 2022 року отримали 46,2 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Показники сплати податку на нерухомість – майже на рівні минулорічних надходжень за аналогічний період. Про це Бізнес.Район інформують волинські податківці.

Зважаючи на обставини воєнного часу в Україні певним групам платників податків дозволили виконувати податкові зобов’язання після припинення воєнного стану. 

Однак, на територіях, де не ведуться активні бойові дії, податківці рекомендують платникам своєчасно перераховувати податкові платежі до бюджету.

Власникам нерухомого майна варто подбати про сплату заборгованих сум податку на нерухомість за минулі роки, – наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. У податковій службі радять усім власникам майна, котрі заборгували податки, перерахувати їх до бюджетів громад.

Саме органи місцевої влади нині потребують коштів для підтримки у належному стані інфраструктурних об’єктів і фінансування соціально-економічних питань. Внесок кожного платника податків – надзвичайно важливий для бюджетної стабільності громад,

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024