У Горохівській громаді працюють над залученням інвестицій на розвиток ягідництва і садівництва

26 Червня 2022, 14:40
У Горохівській громаді працюють над залученням інвестицій 467
У Горохівській громаді працюють над залученням інвестицій

У Горохові мізкували, як залучити інвестиції для створення потужного центру  заморожування та переробки  плодово-ягідної продукції.

Про це говорили 24 червня на зустрічі міського голови Віктора Годика із Андрієм Дяківим, експертом Civitta Ukraine, Душаном Кулкою, партнером Berman Group, Андрієм Лищуком експертом програми USAID та представником облдержадміністрації Андрієм Ткачуком повідомляє пресслужба Горохівської міськради.

Модератором зустрічі був Андрій Ковальчук, начальник відділу розвитку та інвестицій міської ради, котрий ознайомив гостей із основними пунктами Стратегії розвитку громади в напрямку садівництва та тваринництва.

Залучення інвестицій задля створення потужного центру для заморожування та переробки  плодово-ягідної продукції задля збільшення прибутків жителів громади – основний лейтмотив зустрічі.      

Після офіційної частини гості відвідали СОК «Ягідник» (керівник Сергій Петровський) та ФГ «Волинський сад»  (керівник Тарас Щерблюк), де мали змогу побачити європейський рівень вирощування та догляду за плодово-ягідними культурами.

Окрім гостей, в цікавій співпраці на перспективу взяли участь представники з Житомирщини, Локачинщини, Мар’янівської ОТГ та Горохівського коледжу ЛНАУ.

Читайте також:  Хочуть експортувати: як на Горохівщині розвивається ягідництво та садівництво

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024