Громади Волині отримали на понад пів мільярда гривень податкових надходжень більше

27 Червня 2022, 15:28
Надходження 472
Надходження

За підсумками січня-травня 2022 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 2 мільярди 821 мільйон гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених волинянами податків до місцевих бюджетів на 539 мільйонів гривень перевищує аналогічні надходження торік. Про це Бізнес.Район інформують волинські податківці.

Таким чином, упродовж п’яти місяців поточного року в області фіксують ріст сплати податків до місцевих бюджетів на 23,6 відсотка.

Завдяки сумлінню волинського бізнесу та громадян, котрі не ігнорують вимоги закону та чесно сплачують податки, місцеві бюджети своєчасно отримують передбачені законом платежі. В умовах воєнного стану така зразкова податкова дисципліна – основа фінансової стабільності громад і держави, – констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Варто пам’ятати, що органи місцевого самоврядування в умовах воєнного стану виконують низку завдань із забезпечення діяльності інфраструктури. Тож фінансове забезпечення громад, яке найбільшою мірою залежить від сумління платників податків, надзвичайно важливе.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024