На Волині фіксують ріст сплати податку на прибуток

29 Червня 2022, 13:20
Податок на прибуток 324
Податок на прибуток

Волинські підприємства (без врахування великих платників податків) протягом січня-травня 2022 року перерахували до держбюджету 411,4 мільйона гривень податку на прибуток. 

Про це Бізнес.Район повідомили волинські податківці.

Сума сплаченого податку на прибуток на 18,9 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

Щоб зберегти прибутковість бізнес-проєктів в умовах воєнного часу підприємства докладають виняткових зусиль. Разом з тим,  волинський бізнес продемонстрував надзвичайно відповідальну та виважену позицію в питанні виконання податкових зобов’язань, – запевняють у податковій службі.

Тим часом фахівці податкового адміністрування протидіють спробам певних бізнесменів задекларувати фіктивну збиткову діяльність задля ухилення від сплати податків. Фінансова та податкова звітність таких платників – під ретельним контролем фахівців ДПС.  

Від того, наскільки господарюючі суб’єкти адаптуються до діяльності в умовах воєнного часу, залежать майбутні податкові надходження, зокрема показники сплати податку на прибуток. Але спроби приховати реальний фінансовий результат бізнес-діяльності – неприпустимі в умовах, коли держава потребує коштів для захисту суверенітету та безпеки громадян, – наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024