ТОП-3 найдорожчих відпочинкових будинків у Світязі

10 Липня 2022, 11:50
На березі Світязя 787
На березі Світязя

Одне з найпопулярніших питань до світязян: скільки коштує відпочинок на Світязі.Журналісти Район.Шацьк вирішили пошукати. який же найдорожчий відпочинковий будинок для оренди на Світязі. 

Шукали будинок для оренди на сайті бронювань житла Букінг. У стрічці пошуку вказали 2 особи на 2 ночі та вибрали вихідні в середині літа.

Відкриває трійку найдорожчих будинків готель «Галицький двір». Дві доби проживання обійдеться 5600 гривень. Відвідувачів тут чекає житло площею 20 квадратів, балкон, вигляд на внутрішній двір, кондиціонер та окремий санвузол.

Читайте такожВідпочинок під час війни: чи доречні подорожі в особливий час

Помешкання розташоване за 3 хвилини ходьби від пляжу, що за 250 метрів від озера Світязь. На території готелю облаштовано безплатну автостоянку. Номери готелю з балконами, мають кондиціонери, телевізори з супутниковим телебаченням, холодильники та електричні чайники.

Гості можуть користуватися приладдям для приготування барбекю. У готелі є кафе, можна пограти в більярд і настільний теніс. У зонах загального користування надається Wi-Fi.

Читайте такожСтарт відпочинкового сезону на Шацьких озерах: уже забронювали 10% місць на базах відпочинку

На другому місці пошуковик запропонував Лофт Апартаменти, що у селі Світязь. Двом особам проживання в апартаментах обійдеться в 6118 гривень. 

Читайте такожВідпочинок у санаторії «Лісова пісня»: повітря насичене фітонцидами

Щоправда, кожен будиночок має дві спальні та вітальню, що загалом площею 85 квадратів. В будинку є кухня, санвузол, балкон. Вигляд з вікон на озеро, сад та внутрішній двір. В номері є кондиціонер та телевізор з плоским екраном.

Серед інших зручностей: мікрохвильова піч, холодильник, плита та чайник. На території апартаментів облаштовано місце з обладнанням для барбекю. В околицях можна зайнятися пішим туризмом.

Найдорожчим будинком є база відпочинку «Берег Світязя», що розташований майже на пляжі озера Світязь. Це комплекс з двох будиночків, ціна оренди одного – 9900, а іншого – 8000 в гривнях.

Читайте такожНа телеканалі розповіли про маловідомі місця відпочинку на Шацьких озерах

Це апартаменти з трьома та чотирма спальнями, які вміщають близько 10 осіб. Площа їх – 100 квадратів. Також є сауна.

До послуг гостей тераса. З цього помешкання, розміщеного поряд із пляжем, можна вийти на балкон. На території облаштовано безплатний власну стоянку. В апартаментах є телевізори із плоским екраном і кухня.

Читайте такожМотузковий парк у Світязі: сімейна терапія у воєнний час

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024