На Рівненщині релоковане підприємство виготовлятиме модульні будинки

16 Липня 2022, 12:28
Релоковане підприємство 2028
Релоковане підприємство

З початку війни на Рівненщину переїхали 37 підприємств. Серед них – будівельна компанія «Лайф Буд». Вона релокувалася з Харкова.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Основний вид діяльності фірми — роботи з монтажу теплоізоляції. До війни там працювали 150 людей, сьогодні – 41. Вони всі разом з сім’ями переїхали в Рівненську область.

Тут розпочалася нова історія підприємства. З’явилася ідея створювати модульні будинки. Це може бути житло на базі морського контейнера, з облаштованою кухнею, спальнею. Або блок-модуль, власну конструкцію якого підприємство уже почало робити. Такі модулі можна використовувати як для військових, так і для переселенців.

Із роботою релокованої компанії ознайомився начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Нове виробництво на Рівненщині уже назвали «Лайф Бокс». Тепер сюди шукають працівників. Бажаючих готові навчати разом з Обласним центром зайнятості. На базі підприємства планують створити навчальний Центр ізолювальників. Такі приклади надихають. Тим більше чималу кількість складових, компанія використовує рівненських виробників. Наприклад, ДСП, OСБ плити, склопакети та інше. Це той приклад синергії підприємства, яке переїхало та залучає місцеву сировину. В результаті виходить новий продукт — вже рівненський». - підсумував очільник області.

Читайте також: Кафе, сукні, їжа, подушки: чотири історії про порятунок бізнесу від війни

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024