Ощадбанк відновлює іпотечне кредитування

30 Липня 2022, 11:02
Ощадбанк 665
Ощадбанк

Державний Ощадбанк першим серед найбільших банків відновлює іпотечне кредитування.

Про це повідомляє пресслужба банку.

З 29 липня клієнтам доступні кілька програм. Зокрема програма «Звісно, зручно», у її рамках можна придбати у кредит нерухомість на вторинному ринку за ставкою від 14,5%.

«Споживчий кредит під іпотеку" підійде для тих, хто розглядає варіанти покупки житла від забудовника, але запропоновані ним умови не влаштовують. У такому випадку можна скористатись споживчим кредитом, зокрема на купівлю омріяної нерухомості на первинному ринку під заставу вторинного житла. Також можна взяти кредит на власні потреби – на ремонт у квартирі, придбання нових меблів тощо», - йдеться у повідомленні.

Державна програма «Доступна іпотека 7%» дає можливість придбати житло у кредит за ставкою 7%. У програмі можуть брати участь громадяни України, які відповідають вимогам програми.

«Іпотечним кредитуванням Ощад завершує відновлення всієї лінійки продуктів роздрібного кредитування. Ми ретельно вивчаємо попит на ринку і клієнтські запити. Є клієнти, фінансово спроможні придбавати нерухомість у кредит. Безумовно, попит зовсім не такий, як до 24 лютого, але він є. Ми врахували поточну ситуацію в країні і зробили перезавантаження трьох найпопулярніших іпотечних програм», - заявив заступник голови правління Ощадбанку  Антон Тютюн.

Максимальний строк користування кредитом за оновленими іпотечними програмами Ощаду - 20 років. Перший внесок становить від 30% для клієнтів, що отримують заробітну плату через Ощадбанк, і 40% для всіх інших клієнтів.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024