Для розвитку малого бізнесу 30 жителів Рівненщини отримають мікрогранти

05 Серпня 2022, 10:10
Гранти для бізнесу 1350
Гранти для бізнесу

За результатами першого строку подання заяв після здійснення перевірки ділової репутації, оцінки бізнес-плану та проведеної співбесіди з претендентами на отримання мікрогрантів у рамках урядової програми для відкриття або розширення підприємницької діяльності «єРобота» 30 заявників із Рівненщини отримали позитивні рішення від Державного центру зайнятості.

Про це повідомив директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук.

За кошти грантової програми вони планують придбати обладнання, необхідне для ведення господарської діяльності, закупити сировину та матеріали, а також частково оплатити оренду.

Згідно з аналізом поданих бізнес-планів, претенденти мають намір створити та розвивати пасіку, міні пекарню, кафе, цех виготовлення виробів з металу, швейну компанію, магазин запчастин для автомобілів, надавати послуги з опорядження фасадів будинків, з вантажних перевезень, ветеринарні послуги, з ремонту електросамокатів, деталей для сільгосптехніки, спецтехніки, вантажних та легкових автомобілів, бухгалтерські та юридичні послуги, розпочати виробництво та продаж косметики, піддонів, виготовлення модульних конструкцій, розширити фермерське господарство.

Шляхом мікрогрантів, загальна сума яких до 8 мільйонів гривень, заявники планують створити на Рівненщині майже 60 робочих місць.

Перевірку ділової репутації претендента на отримання гранту проводить АТ «Ощадбанк», а остаточне рішення про надання мікрогранту ухвалює Державний центр зайнятості після оцінки бізнес-плану.

З умовами надання допомоги та подачі заяви можна ознайомитись за посиланням

 Застереження Державного центру зайнятості щодо найпоширеніших помилок при складанні бізнес-плану за посиланням 

Рівненський центр професійно-технічної освіти ДСЗ пропонує триденне навчання за напрямом «Створення бізнес-плану в рамках мікрогрантів на започаткування або розвиток власного бізнесу», яке проводитимуть сертифіковані тренери за програмами Міжнародної організації праці. Для реєстрації на навчання заповніть форму

За додатковою інформацією щодо отримання мікрогрантів звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ +38096-539-53-59.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024