Внесок волинян в оборонну сферу країни – 304 мільйони гривень військового збору

05 Серпня 2022, 15:45
Військовий збір 1067
Військовий збір

Упродовж семи місяців 2022 року на Волині до держбюджету сплатили 303,7 мільйона гривень військового збору.

Це на 31,8 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Позитивна динаміка надходжень військового збору свідчить про дотримання соціальних гарантій при оплаті праці більшістю волинських працедавців. Саме офіційна заробітна плата — основне джерело надходжень військового збору, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Успішна протидія збройній агресії рф повинна мати належне фінансове забезпечення. Тож, кожен, хто сплачує податки до бюджету, наближає перемогу України над загарбником», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що підтримати країну фінансово можуть громадяни, котрі відзвітуються у рамках податкової амністії. Держава запропонувала до 1 вересня 2022 року на компромісних умовах подати одноразову добровільну декларацію про активи, що придбані у минулі податкові періоди за доходи без належного оподаткування.

Особи, які задекларують такі активи та перерахують до бюджету одноразовий збір, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024