Місцеві бюджети Волині отримали понад 4 мільярди гривень податків

10 Серпня 2022, 10:11
Сплата податків 420
Сплата податків

Протягом семи місяців 2022 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 4,2 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. 

Це на 940,8 мільйона гривень, або 28,5 відсотка більше, ніж за аналогічний період торік.

«Громади Волині стабільно отримують податкові надходження з вагомим приростом до минулорічних показників, не зважаючи на воєнний стан. Тобто, місцеве самоврядування має належний фінансовий ресурс для вирішення актуальних питань громад. Оскільки основна сума бюджетних надходжень – це сплачений працедавцями ПДФО, питання легалізації робочих місць та підприємницької діяльності має винятково важливе значення для кожної громади», - зазначає в.о начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Сьогодні фінансово підтримати країну можуть громадяни, котрі в минулі податкові періоди придбали нерухомість, землю чи інші активи за кошти, з яких не сплачено податки, їм запропоновано скористатися правом на податкову амністію.

Зокрема, до 1 вересня 2022 року кожен, хто отримав доходи, які були приховані від оподаткування, має право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024