На Волині за сім місяців надійшло податків на 16% більше

12 Серпня 2022, 17:45
Податки 1063
Податки

За підсумками семи місяців 2022 року платники податків Волині спрямували до держбюджету понад 3,2 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Це на 16 відсотків більше проти аналогічного періоду торік.

«В умовах воєнного стану тенденцію росту показників сплати податків до держбюджету в області збережено. Зокрема, на Волині до державної скарбниці сплачено на 450 мільйонів гривень податкових платежів більше, ніж у січні-липні торік. Всупереч труднощам воєнного часу волинські платники податків відповідальні у виконанні зобов’язань перед бюджетом. своєчасно та у повному обсязі перераховують податки», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що саме сумління волинського бізнесу та якісний податковий супровід з боку ДПС – основна передумова позитивної динаміки податкових надходжень.

Тож, у податковій службі відзначають високий рівень податкової культури більшості представників підприємництва та наголошують: ефективна протидія ворогу в умовах військової агресії рф повинна мати належне фінансове забезпечення. Тому внесок кожного платника податків у перемогу над загарбниками - важливий.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024