Стартувала нова комунікаційна платформа із закарпатськими податківцями

17 Серпня 2022, 16:45
Комунікація з пдатківцями 842
Комунікація з пдатківцями

Фахівці Державної податкової служби України роблять все для того аби максимально оперативно реагувати на звернення платників податків. Зокрема, використовуються різні формати взаємодії – гарячі лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації, робочі зустрічі, семінару та тренінги тощо. Один з таких форматів співпраці податкової з бізнесом – комунікаційна податкова платформа.

Про це пише ДПС у Закарпатській області

Взаємодіяти з комунікаційною податковою платформою при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області можна за допомогою електронної скриньки [email protected]. Надішліть на цей емейл свій лист, в якому  викладіть зміст питання, що потребує вирішення. Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді та дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Варто зазначити, що аналогічні платформи працюють і при інших головних управліннях ДПС в регіонах.

В податковому відомстві переконані, що новий формат спілкування сприятиме ще ефективнішій комунікації з  бізнес-асоціаціями та об’єднаннями. Це дасть змогу пришвидшити вирішення актуальних питань та якісно прийняти відповідні управлінські рішення.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024