Нацбанк і ПриватБанк оголосили благодійний збір коштів до Дня Незалежності України

25 Серпня 2022, 12:25
Монета 1393
Монета

До Дня Незалежності України Національний банк спільно з ПриватБанком оголосили благодійний збір коштів «Монета за донат для ЗСУ». Триватиме він до 2 вересня.

Про це інформує пресслужба НБУ.

Кожен, хто візьме участь у зборі коштів, матиме шанс отримати одну з 10 ексклюзивних пам’ятних монет «Ой у лузі червона калина» (п’ять зі срібла та п’ять із нейзильберу) – з підписами Голови Національного банку України Кирила Шевченка та Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Читайте також: Коли і де можна придбати пам’ятні монети «Ой у лузі червона калина»

Усі зібрані кошти будуть перераховані на спецрахунок Національного банку, відкритий для потреб Збройних Сил України. Нагадаємо, що за шість місяців війни спільними зусиллями українців та міжнародної спільноти на цей рахунок зібрали 20,2 мільярда гривень і перерахували на потреби військових вже майже 19,6 мільярда гривень.

Умови участі у зборі коштів

Збір завершать 2 вересня 2022 року о 23:59.

Щоб отримати шанс на виграш монети зі срібла, необхідно переказати 1000 гривень на спецрахунок НБУ за «срібним» QR-кодом чи за посиланням.

За кожен донат у сумі 1000 гривень учасник отримує один запис у таблиці результатів, з якої за допомогою сервісу рандомайзингу обиратимуть переможців. Більше донатів – більше шансів на перемогу: 2000 гривень – два записи, 3000 гривень – три записи тощо.

Учасники мають самостійно подбати, щоб внески були кратні 1000 гривень.

Щоб отримати шанс на виграш монети з нейзильберу, необхідно переказати 100 гривень на спецрахунок НБУ за «нейзильберовим» QR-кодом чи за посиланням:

За кожен донат у сумі 100 гривень учасник отримує один запис у таблиці результатів, з якої за допомогою сервісу рандомайзингу обиратимуться переможці.

Більше донатів – більше шансів на перемогу: 200 гривень – два записи, 300 гривень – три записи тощо. Учасники мають самостійно подбати, щоб внески були кратні 100 гривень.

Кількість донатів від однієї людини не обмежена. Учасники мають у коментарі до переказу вказати номер свого мобільного телефону, щоб у разі перемоги з ними можна було зв’язатися.

З детальними умовами участі у зборі коштів можна ознайомитися за посиланням.

Про оголошення переможців

Результати збору та переможців, які отримають унікальні монети, оголосять наживо 5 вересня 2022 року (час повідомлять додатково).

Одну монету гарантовано отримає учасник, який перерахує найбільший донат: срібну – за «срібним» QR-кодом або відповідним посиланням; із нейзильберу – за «нейзильберовим» QR-кодом або відповідним посиланням.

Серед решти учасників у прямому ефірі за допомогою сервісу рандомайзингу random.org визначать по чотири учасники, які отримають срібні та нейзильберові пам’ятні монети «Ой у лузі червона калина» з автографами очільників Збройних Сил України та Національного банку.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024