Сума залучених громадами Волині податкових надходжень наближається до 5 мільярдів гривень

13 Вересня 2022, 16:33
Податки 346
Податки

Громади Волині за підсумками січня-серпня 2022 року отримали у розпорядження 4 мільярди 997 мільйонів гривень податкових платежів.

Це на 30,6 відсотка більше проти аналогічних показників торік. Про це Бізнес.Район інформують волинські податківці.

Внесок волинських платників податків до місцевих бюджетів на 1 мільярд 170 мільйонів гривень перевищує показники такого ж періоду 2021 року.

«Тобто, в умовах воєнного стану громади стабільно отримують кошти для виконання передбачених розписами видатків, із вагомим приростом до фактичних надходжень минулого року. Безумовно, що органи місцевого самоврядування сьогодні потребують чимало коштів для вирішення соціальних питань, підтримки діяльності інфраструктурних об’єктів і фінансування оборонних заходів. 

Динаміка  отриманих громадами надходжень переконує, що бізнес, сплачуючи податки, залишається надійним і прогнозованим партнером держави», – зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що податкова служба максимально орієнтована на запити платників щодо покращення податкового супроводу. Зокрема, більшість платників податків користуються можливістю дистанційного спілкування з ДПС за посередництвом Електронного кабінету. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024