На Рожищенщині поблизу села Сокіл ремонтують міст

23 Вересня 2022, 10:27
Поблизу села Сокіл ремонтують міст 601
Поблизу села Сокіл ремонтують міст

На автомобільній дорозі Т-18-02 /М-07/ –  Маюничі –  Велика Осниця – Красноволя –  Колки –  / Р-14/ –   Копилля –  Рожище – Торчин –  Шклинь –  /Н-17/ відновили ремонтні роботи на мостовому переході поблизу села Сокіл на Рожищенщині.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Дорожники зазначають, що цей 12-метровий міст через річку Лютиця розпочали лагодити минулого року у ході ремонту майже 11-кілометрової ділянки автошляху Т-18-02, що пролягає між населеними пунктами Сокіл та Оленівка на Рожищенщині.

Торік відновили у верхньому шарі близько 9 кілометрів дороги, ремонт цього відтинку та штучних споруд планували завершити цьогоріч, однак не вдалось це зробити через війну.

Міст поблизу села Сокіл встигли поремонтувати лише почасти. Відновили проїзну частину лівої половини мостового переходу, а права лишилась непроїзною, оскільки до початку повномасштабної агресії росії саме розпочали армувати нову накладну плиту (на фото знизу показали, на якому етапі призупинили ремонтні роботи). 

Відтак, весь транспорт через міст рухається в обох напрямках лише відновленим лівим проїздом, що значно сповільнює проїзд, створює загрозу безпеці руху та незручності для водіїв і місцевих жителів.

Аби уникнути аварій, у вересні мостовики відновили ремонт цієї штучної споруди. 

Виконавець – підрядне підприємство ТзОВ «РБП Транс-Мост». Хід та якість робіт контролюють представники замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області.

«Плануємо в поточному році завершити роботи з ремонту мосту та підходів до нього і відновити повноцінний рух транспорту цією ділянкою автошляху Т-18-02», – зауважили дорожники.

До слова, ремонт проводять без перекриття дорожнього руху, тож водіям та іншим користувачам дорогою варто бути максимально уважними та обережними на цій ділянці шляху.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024