До бюджету Луцька сплатили понад 32 мільйони гривень податку на нерухомість

26 Вересня 2022, 13:24
Податок на нерухомість 628
Податок на нерухомість

Оподаткування нерухомості в обласному центрі Волині у січні-серпні 2022 року додало міському бюджету понад 32 мільйони гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Про це Бізнес.Район повідомляють волинські податківці.

Оскільки Волинь належить до регіонів, у яких не ведуться активні бойові дії, Головне управління ДПС у Волинській області рекомендує всім платникам своєчасно виконувати податкові зобов’язання, а громадян-власників нерухомого майна податківці просять перерахувати до місцевого бюджету заборговані за минулі роки суми податку на нерухомість. 

Фіскали звертають увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

Інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань також можна отримати у Центрах обслуговування платників, що діють при державних податкових інспекціях області.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024