Мережа WOG почала приймати оплату за пальне криптовалютою

27 Вересня 2022, 09:37
АЗК WOG 381
АЗК WOG

Мережа АЗК WOG стала партнером блокчейн-екосистеми Binance та запустила можливість оплати за пальне криптовалютою через Binance Pay.

Про це пише Економічна правда.

"Розрахунок криптовалютою став ще одним альтернативним інструментом для оплати пального. Ним можна скористатися при безконтактному розрахунку за допомогою сервісу WOG PAY у застосунку PRIDE. Інтеграція реалізована у партнерстві з SettlePay", – зазначили в мережі.

Для оплати криптовалютою за допомогою Binance Pay клієнтам WOG потрібно зробити два кроки:

  • обрати покупку пального через систему WOG PAY у застосунку PRIDE;
  • серед запропонованих способів оплати на колонці обрати Binance Pay та підтвердити оплату у мобільному застосунку Binance.

"Наша команда працює над тим, щоб пропонувати клієнтам інноваційні продукти та сервіси… Підключення опції з оплати криптовалютою Binance Pay розширить цю лінійку", – зазначив директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG Олег Кушіль.

Binance Pay – безконтактна технологія оплати криптовалютою, що підтримує понад 50 криптовалют і дозволяє всім зареєстрованим користувачам Binance здійснювати миттєві покупки у криптовалюті, розраховуватись за послуги, отримувати та надсилати криптовалюту по всьому світу. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024