Лісові ресурси Волині поповнили бюджет на 65 мільйонів гривень ренти

30 Вересня 2022, 15:34
Лісові ресурси Волині поповнили бюджет на 65 мільйонів гривень ренти 490
Лісові ресурси Волині поповнили бюджет на 65 мільйонів гривень ренти

Упродовж січня-серпня 2022 року господарюючі суб’єкти Волині за спеціальне використання лісів сплатили 64,7 мільйона гривень рентної плати.

Про це Бізнес.Район проінформували волинські податківці.

Зокрема, до загального фонду надійшло 52,9 мільйона гривень, а до спецфонду – 11,8  мільйона гривень рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів.

«Волинські ліси – це унікальний природний ресурс. Лише за умови його дбайливого використання, насамперед при здійсненні господарської діяльності, можна сподіватися на своєчасне відновлення можливостей для лісозаготівлі в майбутньому.

Тому податківці ретельно аналізують діяльність представників бізнесу, які використовують ліси з комерційною метою. Своєчасність сплати ренти – один із пунктів для комплексного моніторингу та аналізу податкової дисципліни таких господарюючих суб’єктів», – зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують, що інформацію про здійснення підприємницької діяльності з порушеннями вимог закону, зокрема у сфері лісозаготівлі, завжди опрацьовують уважно.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024