У Мукачеві поліція затримала вже раніше судимого місцевого наркоділка

30 Вересня 2022, 13:02
Затримали наркоторговця 458
Затримали наркоторговця

Співробітники Мукачівського районного управління поліції, в результаті тривалої оперативної роботи, припинили незаконну діяльність чергового торговця наркотиками.

Затримання зловмисника провели 29 вересня за силової підтримки бійців КОРДу. Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

В ході контролю за вчиненням злочину мукачівські поліцейські задокументували кілька фактів, коли 26-річний зловмисник продавав своїм наркозалежним клієнтам метамфетамін.

За місцем проживання мукачівця правоохоронці провели обшук, в ході якого вилучили наркотики рослинного походження та метамфетамін, який був розфасований на дози та готовий до продажу.

Окрім цього, в помешканні поліцейські виявили сотні зіп-пакетів та фольгових нарізок. Наркотик метамфетамін оперативники виявили і у самого фігуранта в кишенях.

Слідчі затримали підозрюваного в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне придбання, зберігання, перевезення та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

За санкцією цієї статті затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Оперативники продовжують роботу для встановлення каналу постачання наркотиків до затриманого та місця їх реалізації.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024