Добірка можливостей для українського бізнесу. ЧАСТИНА 2

01 Жовтня 2022, 10:04
Добірка можливостей для українського бізнесу 1703
Добірка можливостей для українського бізнесу

Щоб українські підприємці могли оперативніше отримувати інформацію про фінансові можливості для розвитку своєї справи, Making Cents International в рамках програми USAID «Мріємо та діємо» запустили спеціальну розсилку.

Щовівторка її публікують на сторінці програми.

Читайте також: Добірка можливостей для українського бізнесу

Підмога для аграріїв

Програма «Допомога на бджолиних крильцях» на відновлення пасіки, відбудову своїх пасічницьких господарств, що зруйновані й розорені через військові дії, а також на підтримку сімей та старших батьків пасічників.

Програма фінансової допомоги малим агровиробникам від Міністерства аграрної політики та продовольства України за кошти бюджетної підтримки Європейського Союзу.

Гранти від «єРобота»:

Програма бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні від Данської ради у справах біженців (DRC).

Допомога малому бізнесу

Грант до 50 тисяч гривень, менторська підтримка та доступ до профільних освітніх матеріалів для крафтових виробників, які постраждали від війни в рамках проєкту «Фудбудуємо майбутнє!» від «Лавка Традицій» і Mastercard.

Ініціатива підтримки бізнесу в Ірпені від будівельної групи Синергія – пільгові умови на оренду комерційних приміщень для підприємців.

Підтримка для жінок ВПО із міста Запоріжжя та Запорізької області, що мають діючий бізнес або бізнес-ідею.

Кредити зі спрощеними вимогами до застави для українських експортерів, що потребують додаткового фінансування для виконання експортних контрактів.

Гранти від єРобота на власну справу.

Грантова програма розвитку малого та мікропідприємництва від Української соціальної академії.

Онлайн хакатон, інкубаційна програма та інвестиції до 500 тисяч євро для засновників стартапів, команд чи тих, хто має ідею і прагне її втілити.

Допомога в релокації бізнесу

Проєкт UA RE:LOCATE – консультаційна та організаційна підтримка релокованих підприємств, що реалізується Export Promotion Center KCCI / Центр підтримки експорту КТПП за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Підтримка у релокації бізнесів до Львова та Тернополя, фінансова підтримка у форматі сплати оренди за місце у West Business Hub строком до 6 місяців та можливість отримати грант на бізнес для жінок підприємець що займаються виробництвом продукції та наданням послуг та постраждали від війни.

Допомога підприємствам з постраждалих районів та повний супровід в процесі релокації бізнесу в Черкаси та Черкаську область.

Підтримка для ветеранського бізнесу

Фінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин від 500 тисяч гривень до 1 мільйона гривень від Українського ветеранського фонду за підтримки Міністерства ветеранів України.

Детальніше про кожну з можливостей можна дізнатись за лінком. Також у вас є можливість отримати безкоштовну консультацію щодо того, як та де шукати можливості чи як правильно податись. Для цього потрібно заповнити анкету.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024