Волинський обласний центр зайнятості: результати роботи рекрутингу за 2022 рік

04 Жовтня 2022, 12:04
Рекрутинг 328
Рекрутинг

Служба зайнятості є найбільшим і найпотужнішим рекрутинговим агентством в Україні. 

Завдяки великій кількості звернень від громадян, у службі розміщена найбільша база даних резюме кандидатів за різними професіями і сферами діяльності. Про це йдеться на сайті відомства.

З початку 2022 року послугами рекрутингу Волинського обласного центру зайнятості скористалися 1 402 роботодавці. Укомплектували 791 вакансія. Працевлаштували 791 пошукач роботи.

Завдяки партнерській співпраці з work.ua з січня 2022 року розмістили 393 вакансії, з яких укомплектовано 57. Як один із механізмів укомплектування вакансій та пошук потенційних кандидатів, рекрутери розміщують вакансії в Facebook. З січня 2022 року опубліковано 434 вакансії.

Використовуючи сучасні технології і способи підбору персоналу, фахівці служби зайнятості мають можливість оперативно запропонувати перевірених кандидатів, провести їх оцінку й відбір відповідно до вимог роботодавця.

Активно ведеться робота в Telegram, зокрема наповнюється Telegram канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості», за допомогою якого розміщуються вакансії (пропозиції робіт) через чат-бот @DCZWorkNowBbot як безпосередньо від роботодавців, так і запозичені з інших можливих джерел. З початку дії фахівцями Волинського обласного центру зайнятості розміщено 695 вакансій, з них 47,6 % вакансій укомплектовані.

Одночасно, Волинська обласна військова адміністрація спільно з Волинським обласним центром зайнятості запустили телеграм-канал для пошуку роботи «Робота на Волині» https://t.me/employer_volyn

Цей чат – бот використовується в практичній роботі як додаткове джерело для наповнення бази вакансій та оперативності їх укомплектування. Рекрутери щоденно наповнюють канал актуальними пропозиціями праці та модерують вакансії розміщені роботодавцями. З початку створення каналу розміщено 1 026 вакансій, з них 106 вакансії опубліковані безпосередньо роботодавцями через чат-бот «Вакансії на Волині» @employer_volyn_bot.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024