Закарпатці, які прихистили ВПО, можуть подавати заявки на отримання виплат з обласного бюджету

05 Жовтня 2022, 13:10
ВПО 482
ВПО

Відсьогодні закарпатці, котрі безоплатно надали прихисток вимушеним переселенцям, можуть подавати заявки на отримання одноразової виплати з обласного бюджету.

Про це йдеться на сайті Закарпатської ОВА.

«Матеріальну допомогу в розмірі 4 000 грн надаватимуть краянам, які протягом вересня-жовтня розмістили двох або більше ВПО на період не менше 30 днів. Це важлива підтримка для підготовки до опалювального сезону та придбання найнеобхіднішого», – прокоментував заступник голови ОВА Петро Добромільський.

За його словами, прийом заявок триває у виконавчих комітетах усіх територіальних громад та ЦНАПах області. Для цього необхідно подати такі документи:

- копія документа, що посвідчує особу заявника та адресу його місця проживання;

- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду (крім осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від ідентифікаційного коду);

- копія документа, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням, або документа, що підтверджує повноваження представника власника;

- копія довідок внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово розміщені в житловому приміщенні заявника;

- довідка про банківські реквізити заявника для виплати матеріальної допомоги через банківську установу (за наявності відкритого рахунку).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024