Платники податків Закарпаття сплатили до зведеного бюджету понад 9 мільярдів гривень

15 Жовтня 2022, 14:20
Сплата податків у Закарпатті 437
Сплата податків у Закарпатті

Платники податків Закарпатської області продовжують забезпечувати фінансову стабільність країни у час війни. Вони своєчасно та в повному обсязі сплачують податкові платежі задля підтримки Збройних Сил України та виплати соціальної допомоги тим, хто цього потребує.

Упродовж дев’яти місяців цього року Зведений бюджет України від платників Закарпаття отримав 9,3 мільярда гривень податків та зборів. Порівняно з відповідним минулорічним періодом приріст склав 2,2 мільярда гривень. Про це інформує ДПС у Закарпатській області

За вказаний період до державної скарбниці від наших краян надійшло 3,2 мільярда гривень. Доходи місцевих бюджетів у січні-вересні 2022 року склали 6,5 мільярда гривень, що більше на 1,7 мільярда гривень ніж у аналогічному періоді минулого року. Серед основних бюджетоформуючих платежів у зведеному бюджеті переважають податок з доходів фізичних осіб (5 мільярдів гривень), податок на додану вартість (1,1 мільярда гривень), податок на прибуток (349 мільйона гривень), а також акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами (218 мільйона гривень).

Податкова служба Закарпаття щиро дякує платникам за відповідальне ставлення до сплати податків та вагомий внесок у розвиток і добробут рідного краю та країни загалом.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024