Шукають внутрішньо переміщених жінок, які хочуть працювати в енергетиці

20 Жовтня 2022, 13:33
Шукають внутрішньо переміщених жінок жінок, які хочуть знайти роботу в енергетиці 2000
Шукають внутрішньо переміщених жінок жінок, які хочуть знайти роботу в енергетиці

Шукають жінок, які потенційно зацікавлені знайти роботу в енергетиці в межах проєкту «Адаптація жінок в нових умовах життя під час війни», який реалізовують за підтримки Українського Жіночого Фонду.

Про це інформує Жіночий енергетичний клуб України.

Зазначають, що повномасштабна війна росії проти України спричинила небачені людські та економічні втрати, міграцію населення всередині країни, змусила релокуватися велику кількість малих і великих підприємств.

Багато підприємств, зокрема, енергетичного сектору, стикаються з браком кадрів. Разом із тим серед ВПО значну частку складають жінки з дітьми, які змушені шукати роботу та забезпечувати нагальні потреби своїх родин в умовах війни.

Одним із можливих шляхів вирішення проблемної ситуації має стати допомога жінкам у працевлаштуванні для забезпечення їх економічної спроможності, зокрема, в енергетичній галузі.

«Тож поділіться цією анкетою, будь ласка, з жінками, які вимушені були рятуватися від війни та змінювати місце проживання», – йдеться в повідомленні.

Результати цього опитування допоможуть визначити бар’єри для працевлаштування жінок-ВПО на підприємствах, розробити рекомендації щодо врахування гендерних аспектів у кадровій політиці підприємств, надати менторський супровід під час працевлаштування жінок в енергетиці.

Та, зрештою, допоможе організувати навчання основ антикризового менеджменту, пошуку роботи, складання резюме та підготовки до співбесід для жінок в умовах війни.

Анкета тут: https://bit.ly/3VCnqMT

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024